Vi har lång erfarenhet av e-learning

CleverLearning har funnits sedan 1990-talet och har haft nuvarande inriktning sedan 2003. Genom åren har vi producerat en stor mängd utbildningar inom vitt skilda ämnesområden.

När ni anlitar CleverLearning får ni tillgång till en bred kompetens inom pedagogik och utveckling av e-learning. Hos oss finns projektledare, manusförfattare, pedagoger, illustratörer, animatörer, filmare, ljudproducenter och programmerare – alla med ett gemensamt fokus på pedagogik, kommunikation och interaktiv utbildning.

Vårt kontor finns i Stockholm. Våra kunder finns över hela landet och våra användare över hela världen.

 
Image Description

David Tikka

VD, projektledning, manus, pedagogik m.m.
Vi är experter på modernt och flexibelt lärande. Vi kan snabbt sätta oss in i olika ämnesområden och utforma bra utbildning.
Image Description

Peter Ryderberg

Manus, pedagogik, video- och bildproduktion m.m.
I mitt arbete utgår jag alltid från den som ska lära. Det är genom att verkligen nå fram till och påverka målgruppen vi når projektets mål.
Image Description

Elin Yaman

E-learningproduktion, pedagogik, interaktionsdesign, användbarhet m.m.
Som specialist på området drivs jag att skapa intuitiv och effektiv utbildning med en hög grad av användbarhet, för att användarna enbart ska behöva fokusera på innehållet och sitt lärande.

Vår roll

Vår utgångspunkt är att människan är nyfiken och vill lära. Brist på vilja att lära beror vanligen på att nyfikenheten släckts genom destruktiv pedagogik eller att människan bedömer att det aktuella kunskapsstoffet inte är tillräckligt relevant. Om utbildningen är otydlig, motsägelsefull och olämpligt strukturerad är det också ett hinder för lärandet.

Det innebär för oss att i lärsituationen är kursdeltagaren huvudpersonen! Det är vi som utvecklar utbildningen som ska anstränga oss för att det avsedda lärandet ska ges så bra förutsättningar som möjligt! Under själva lärsituationen är kursdeltagaren oftast ensam och har ingen "lärare" i närheten att be om hjälp. Det ställer höga krav på oss, att vår produktion är så korrekt, klar och tydlig som möjligt – på alla nivåer.

Kontakta oss för mer information eller kostnadsfri offert!

CleverLearning AB

CleverLearning är en e-learningbyrå som producerar e-learning på uppdrag av företag, myndigheter och ideella organisationer.

Kontaktinformation

Box 12208
102 25 Stockholm

08 612 74 10
+46 8 612 74 10